Medewerkers

In de praktijk werken Petra Koekkoek, logopediste/praktijkhouder en Iris Best, logopediste.

Petra Koekkoek:

Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik de opleiding Logopedie gevolgd. In 1988 heb ik mijn studie voltooid en ben ik in Deventer gaan werken als logopedist in o.a. het speciaal basisonderwijs. In 1989 ben ik verhuisd naar Olst en ben ik mijn praktijk gestart.

Inmiddels is het van een bedrijf-aan-huis uitgegroeid tot een flinke allround logopediepraktijk in het Medisch Centrum Olst waar de praktijk is gevestigd.

Naast mijn werk in de logopediepraktijk ben ik nog steeds werkzaam op Panta rhei in Deventer. Panta rhei is een school voor speciaal basisonderwijs met het predicaat Excellente School 2014, Excellente School 2015-2017.

De combinatie van deze twee banen is heel prettig. De ervaring (al bijna 30 jaar) en expertise die ik op school heb opgedaan en heb ontwikkeld in het begeleiden en behandelen van kinderen met leer- en/of gedragsproblemen is zeer groot en heel goed te gebruiken in het werk in de eigen praktijk.

Daarnaast behandel en begeleid ik verschillende bewoners van woon-werkgemeenschap Overkempe.

Vanuit mijn werk als logopediste word ik regelmatig gevraagd voor het geven van voorlichting over logopedie, geef ik presentaties over communiceren, treed ik op als lady-speaker bij evenementen. Ook het bedrijfsleven heeft inmiddels de weg naar Logopedie Olst gevonden als het gaat om het inzichtelijk krijgen en verbeteren van de communicatie in een bedrijf en zijn medewerkers.

In januari 2017 ben ik op de masterstudie (MA) Health Care & Social Work aan Saxion University of Applied Sciences afgestudeerd. Ik heb onderzoek gedaan naar de audit in de eerstelijns logopediepraktijk.

Regelmatig vervult een stagiaire van de opleiding Logopedie onder mijn supervisie de stage in de praktijk.

 

Iris Best:

 

In januari 2016 is Iris gestart bij Logopedie Olst. Hiervoor heeft zij gewerkt in Deventer in de vrije vestiging. Daar heeft zij ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met diverse problematiek in het regulier en speciaal (basis) onderwijs. Iris werkt veel met kinderen met taal- of articulatie- of stem- of slikproblemen. Ook Iris heeft de OMFT-cursus gedaan.
Iris werkt ook als logopediste bij Kentalis bij de Taaltrein in Deventer en op het Ambulatorium in Enschede. Zij zal binnenkort starten met de Hanen-opleiding.

 

In geval van ziekte wordt de behandeling zo snel mogelijk overgenomen, eventueel door een logopediste van LOGIS, het Samenwerkingsverband waarvan Logopedie Olst deel uit maakt.
Zo bent u altijd verzekerd van goede zorg!

Reactiemogelijkheid is gesloten